ZBOG STRAHA NE SMIJE U SARAJEVO: Da li je uistinu Šerif pretukao Lepog Miću?

U rijalitiju Zadruga kao po nepisanom pravilu vlada haos. Stalne svađe, ogovaranja, klevete, fizički nasrtaji, smicalice, psovke… Niko nije očekivao da će se Mići zamjeriti Zorica Marković koju je uzgred Lepi Mića izvrijeđao sa psovkama i opisnim pridjevima koji samo na njega liče.

A onda je Zorica pred nekoliko učesnika rijalitija kazala kako je on ološ koga je Šerif Konjević olešio od batina, za to ne smije da kroči u Sarajevo zbog svog jezika. Nije to novo, kazala je ona. I na Farmi je pokazao to kada je došao Šerif da ih zabavlja a Mića se sakrio od njega u sijeno. Istina ona je malo dodala a onda i pojasnila da je Mića diskvalifikovan na Farmi zbog vrijeđanja na nacionalnoj osnovi a onda se nećkala i kazala da ne želi da zadire dublje u tu temu, da ona zna od koga je on dobio stan, ali neće da više priča.

A rijaliti igračica Vesna Rivas je takođe kazala da je svojevremeno Šerif istukao Miću koji začeplja samo rupe u rijalitijama a istukao ga je, kaže Vesna Rivas, kao vola u kupusu zato što je lagao, spletkario i krao bakšiš. Obje navedene insinuacije o tome kako je Šerif pretukao Miću estradnjaci su prokomentarisali kao nemoguću. Svi oni poznavajući Šerifa kažu da je on na jeziku prgav ali da nije sklon fizičkim obračunima. A što se tiče Miće, ne dolazi u Sarajevo, ne zato što se boji nego ako imalo ima obraza i stida nikada ne bi sebi dozvolio da sretne ljude koji su mu značili život, koji su ga vodali sa sobom i plaćali mu nizašta. A pokazao se kao rijetko ekstremni nacionalista i kroz pjesme koje je snimao, kroz geste i govor u rijalitijima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.