ŽENE U OVOM ZNAKU SU NAJGORE SUPRUGE: Horoskop otkriva kakve ste u braku – TEŠKO VAMA AKO NJIH OŽENITE

Astrolozi tvrde da svaki znak ima svoju karakteristiku po kojoj ste posebni u braku

Ovan

Pripadnica ovog znaka uvek će podupirati svog partnera u njegovim ambicijama, jer kraj sebe želi uspješnog muškarca. Ona je puna energije i organizovana, a kao takva daje sve od sebe u braku i odlična je supruga. Temperamentna je, pa ako joj nešto nije po volji to će jasno i glasno dati do znanja. Sklona je ispadima ljubomore i dramatičnosti, a njena nepredvidivost zadržava interes partnera.

Problem se javlja ako nije zadovoljena – emotivno i fizički. Tada žena Ovan postaje frustrirana i svadljiva, i opasna po svog partnera.

Bik

Pripadnica ovog znaka vrlo ozbiljno doživljava sve svoje uloge, pa tako i onu domaćice, supruge i majke. Ona teži finansijskoj sigurnosti i važno joj je da se njeni saveti slušaju. Redovan se**ualni život joj je važan, a ako ne dobija dovoljnu količinu fizičke pažnje, tada postaje sklona prevari. Voli zajedničke projekte i timski rad.

Blizanci

Pripadnice ovog znaka su prije braka buntovne i svojeglave, a s pravim partnerom sklone su se prilagoditi i to ublažiti. Ipak, i tada zadržavaju svoju jedinstvenost – nije im dovoljna samo uloga supruge, one žele i bogat društven život.

Potreban joj je muškarac sa puno energije, ali i na istom intelektualnom nivou kao što je ona, želi i ljubavnika i prijatelja, a ne odnos koji liči na obavezu. Žene Blizanci su zahtevne, ali sve što traže spremne i same da pruže.

Rak

Pripadnica ovog znaka pravo je oličenje ženstvenosti – puna ljubavi, nježnosti i odanosti. Ona želi toplu porodicu, međusobno poštovanje i puno iskaza ljubavi svog supruga.

Ako to dobija, žena Rak je najbolja i najvernija žena na svetu. Ali, ako njen partner ne brine o finansijskoj sigurnosti porodice ili je emotivno zanemaruje, prestaće da ga poštuje i postaje osvetoljubiva.

Lav

Lavica uvijek ima plan i želi da se sve odvija po njemu, a trudiće se da niko ne bude zanemaren. Brak joj je važan i teži tome da ima iskren i strastven odnos, i spremna je da se za to žrtvuje.

Se** joj nije visoko na lestvici prioriteta, dovoljno je da zna da je poželjna. Žene Lavovi poštuju svog supruga, odane su i vjerne. Ako se njena ljubav izgubi, često je nevjerna i iskorišćava brak samo kao formu koja joj olakšava život, a posvećuje se djeci.

Djevica

Pripadnica ovog znaka vrlo je analitična i praktična, ali u braku vrlo osjećajna supruga i majka. Prema partneru se postavlja kao najbolji prijatelj, neko ko ga razumije i sa kim se može zabavljati.

Važno joj da sve drži pod kontrolom, pa stoga želi i odgovornog muža koji će se slagati s njom. Ako se Djevici suprug zamjeri, sklona je pasivnog agresiji.

Vaga

Vaga je privlačna i ženstvena, a njen suprug je nerijetko vrlo slab na njen šarm. Mogli bismo reći da manipuliše njim, ali ona to ne radi u zloj namjeri. U braku teži harmoniji. Uživaće u kućnim poslovima poput kuvanja i pospremanja, ali postaće mrzovoljna čim primeti da se to ne cijeni dovoljno. Od supruga očekuje da je mazi i pazi, što i sama nesebično pruža.

Škorpion

Pripadnica ovog znaka ozbiljno doživljava brak – u njega neće ući ako nije sasvim sigurna da je partner pravi za nju. Napraviće sve da bi usrećila porodicu, ali će zato biti veoma zahtjevna i očekivati od muža ništa manje od obožavanja. Žena Škorpion je ljubomorna i posesivna, ali samo dok joj je stalo.

Želi odnos pun strasti i mrzi rutinu, pa joj pasivni partner ne odgovara, ona želi nekoga za avanture, putovanja, izlaske, vatrene noći… Može se reći da nije stvorena za jednu ljubav.

Strijelac

Pripadnica ovog znaka u ljubavi je strastvena, spontana, pa čak i previše zahtevna, ali to se smiruje čim uđe u brak. Žena Strijelac je mudra i racionalna životna partnerka koja ne puca pod pritiskom i neko je koga biste uvijek željeli kraj sebe za potporu i rješavanje problema.

Ne očekuje bajke u braku, najvažnija joj je saradnja i prijateljstvo. Ipak, neće podnijeti monotoniju u krevetu i s te strane želi supruga koji će se truditi da ubraku održi strast.

Jarac

Žena Jarac ima tradicionalne stavove, a čega se god uhvati željeće da bude najbolja, pa život s njom može ponekad izgledati kao takmičenje u kome treba zadovoljiti stroge kriterijume.

Ne voli nepredvidive situacije i želi da kontroliše sve što može ugroziti finansijsku sigurnost. Se?? joj je izuzetno važan, pa bilo kakvo odbijanje loše djeluje na njen ego. U ljutnji je rezervisana, hladna i proračunata.

Treba joj puno pažnje i ljubavi da bi se osjećala sigurno. U podizanju djece je pravi učitelj za život.

Vodolija

Pripadnica ovog znaka zapravo je jednostavna i prijateljski raspoložena, u toj meri da je nepoznanica za muškarce navikle na skrivene igre. Teško ulazi u brak jer cijeni slobodu, ali ako u njega uđe znači da zaista želi to za cijeli život.

Ribe

Ribe su idealan “materijal” za brak – u ljubavi su spremne da ispune svaku želju svog partnera, a posvetiće se stvaranju toplog doma i porodice. Potreban im je jak partner koji će im biti oslonac kroz život. Cijene romantiku ali ne na tipičan način, a ako ih njihov partner zanemari – povlačiće se u sebe i njihova ljubav će postupno umirati, a one misliti kako su pogriješile. Za djecu će učiniti sve, pa i izaći iz lošeg braka da ne gledaju lažnu sliku ljubavi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.