Život Marije Šerifović obilježio je tragičan gubitak u porodici, ali o tome nikada ne priča

Pjevačica Marija Šerifović donedavno je bila u lošim odnosima sa ocem, a malo ko zna da je imala polubrata koji je preminuo nakon borbe sa teškom bolesti.

Naime, njen otac Rajko i majka Verica su se razišli, a uslijedio je buran period i suđenja oko imovine. Marija sa očeve strane ima polubrata Danijela sa kojim je u sjajnim odnosima i koji se poput nje bavi muzikom. Pjevačica je je imala još jednog brata Dušana iz očevog prethodnog braka, koji je umro nakon teške bolesti, 2013, u 42. godini. Dušan je rođen u Rajkovom jedanaestogodišnjem braku s Mirom, koja se poslije razvoda sa sinom odselila u London.
Iako nije bila u dobrim odnosima sa Rajkom, pjevačica je ipak popustila i pomogla svom ocu kad mu je to bilo najpotrebnije. Harmonikaš je krivio svoju kćerku Mariju za probleme koje ima u životu, a nedavno je priznao kako je shvatio da mu ona želi dobro. Kako kaže, popularna pjevačica mu je iznajmila stan i šalje mu novac. S druge strane, Šerifovićeva rijetko kad govori o svom privatnom životu, ali ono što je istakla jeste da je za sada sve u redu.

– Roditelje ne možemo da biramo, ja svoje roditelje volim, svi imamo ovakve ili onakve trenutke i svi imaju u svojim porodicama probleme, samo je razlika u tome što je neko javna ličnost, pa se to zna, a o drugima se ne zna… Tako da Šerifovići su u Kragujevcu uživaju, mirni, namireni – rekla je Marija.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana