Zviždalo se Ronaldu, Zidaneu pa može i meni

Prema pisanjima španskih medija, nakon utakmuice došlo i do sukoba Mourinha i igrača u svlačionici, a što o svemu misle Realovi navijači vidjelo se u nedjelju.

“Nije mi se to dogodilo ni u Portu, ni u Chelseaju, ni u Interu, ali za sve postoji prvi put. Ovdje su zviždali i Zinedineu Zidaneu i Ronaldu i Cristianu Ronaldu, trojici igrača koji su osvajali Zlatnu loptu. Pa, zašto onda ne bi i meni? Nije mi to nikakav problem. Zidane im je odgovorio svojim nogometom, baš kao i Ronaldo i Cristiano. Možda im i ja jednog dana odgovorim”, poručio je portugalski stručnjak.

Reprezentativni golman Španije i Real Madrida Iker Casillas nakon svoje 600. utakmice za Real nije želio raspravljati o navodima “Marce” već je novinarima rekao kako se tom listu trebaju obratiti za informacije o navedenim događajima.

“Nemam loš odnos niti s jednom osobom u svlačionici. Normalno se svi ponašamo na treninzima, utakmicama, nakon svega. Naravno da postoje određene trzavice, ali one definitivno nemaju veze s podjelom momčadi na dvije grupacije. Ne gledam tko je odakle. Iziričito naglašavam da nema “rata” između Španaca i Portugalaca, to su zaista gluposti”, rekao je Casillas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.