4 znaka da vas on gleda samo kao prijateljicu!

Ako je pozvao prijatelje na druženje, znači da mu druženje s tobom nije prioritet. Tvoja poruka uvijek stiže prva, a on ponekad odgovori tek za nekoliko sati?

Žene često čuju ono što žele čuti, pa će tako prijateljski nastrojena poruka vrlo često zvučati romantično, ako nam to odgovara. Lijepo je živjeti u oblaku, ali ponekad je korisnije spustiti se na zemlju i vratiti u realnost. Ovo su znakovi da te gleda samo kao prijateljicu.
Pozvao je i druge ljude
 
Ako želi biti na samo s tobom, potrudit će se da se to i dogodi, a ako ne želi, potrudit će se i za to. Drugim riječima, ako je pozvao prijatelje na druženje, znači da mu druženje s tobom nije prioritet.
 
Poruke su prijateljske
 
Ali nikada više od toga. Samo zato što je pristojan, ne znači da mu se sviđaš. Ako je cijelo vrijeme samo i isključivo pristojan i s tobom razgovara kao sa sestrom, to je sve što želi od tebe.

Nikada ne počinje prvi

 
Tvoja poruka uvijek stiže prva, a on ponekad odgovori tek za nekoliko sati? Ako je tako, znači da ti uvijek iniciraš, što znači da on za tim nema potrebu. U prijevodu, nisi mu toliko zanimljiva.

Traži ljubavne savjete od tebe

 
Moguće je da ih traži kako bi vidio što ćeš napraviti, ali u većini slučajeva, muškarac traži savjete od cure koju gleda samo kao frendicu. Znamo da boli, ali što prije shvatiš da je tako, lakše će ti biti.

Ne planira te

 
Muškarac koji želi nešto, to i planira. Ako je zainteresiran, potrudit će se i pobrinuti se da si stvarno slobodna kada te želi vidjeti. Ako ti javlja za kavu nekoliko sati prije, znači da te baš i nije planirao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.