Alma je postala 23 šeikova žena: “Ko da on zna gdje je koja od nas”

Samo tri nedjelje boravka u Dubaiju su za bosansku pjevačicu Almu Tucaković bile dovoljne da donese odluku da stavi tačku na svoje pjevanje, a sve zbog toga što je pronašla supruga.

Naime, Alma se udala za šeika kojem je 23 žena po redu.

– Što se tiče estrade, oprostila sam se od nje. Bar godinu dana. Ne želim više pjevati jer sam se ujverila da postoji i drugi, bolji život koji mogu izgraditi. Ovde mi je preljepo. Uživam sa svojom prijateljicom, a redovno ispunjavam i sve svoje bračne obaveze – rekla je Alma za magazin “Express”.

Alma kaže da je svom suprugu 23 žena i da ima potpunu slobodu.

– Ja sam mu 23 žena. Ko da on zna gdje je koja od nas (smijeh). Ako mislite da se šalim, varate se. Zapravo neću nikoga ni u što ubjeđivati. Ali obećavam vam da ćete prvi imati fotografije s mojim šeikom. Mislim da ću do kraja života ovdje ostati. Došla sam u najbogatiju zemlju na svijetu i tu ostajem živjeti. Neću zaboraviti ni Bosnu, ali ovdje ću se vratiti. Tek sada dišem slobodno – rekla je Alma, a zatim je dodala:

– Ne kažem da se za godinu-dvije neću vratiti mikrofonu, ali sve dok budem mogla ovako uživati ništa od toga – poručuje ona.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Nema aktuelnosti za ovaj period!

Facebook

Fotografija dana