“AS” DEKOR – Asmir Vejapi: Moderni i profesionalni molersko-dekorativni radovi sa najnovijom tehnologijom

Vrhunski majstor Asmir Vejapi sa svojom iskusnom grupom molera dvadeset godinama uspje┼íno posluje u Prizrenu, Draga┼íu, Pri┼ítini i mnogim drugim gradovima i dr┼żavama u regionu.

Majtor Asmir je svoj zanat usavršio radeći u Švicarskoj a skoro dvije decenije vrši usluge molersko-dekorativnih radova u enterijeru i još mnoge druge radove na Kosovu i šire.

Njegov tim sa─Źinjavaju iskusni majstori sa vi┼íe od 20 godina radnog iskustva u zemlji i inostranstvu kao i mladji kadar osposobljen za rad sa najsavremenijim materijalima. “AS” dekor pru┼ża kompletne molerske usluge kako u malim stambenim objektima tako i u velikim halama i industrijskim postrojenjima, hotelima, restoranima i sli─Źno.

Povjerenje ovom modernom i profesionalnom majstoru ukazale su mnoge renomirane i poznate kompanije širom Kosova, a on ga je svojim radom i kvalitetom opravdao.

Njegov tim karakteriše visok nivo profesionalnosti, pedantnost i posvećenost poslu, striktno poštovanje zadatih rokova, kao i korišćenje novih trendova, tehnologija i materijala.

“AS” dekor na ─Źijem je ─Źelu Asmir Vejapi obavlja slijede─çe usluge:

Rješavanje problema napuklih zidova i plafona,
Gletovanje i brušenje zidova i plafona i priprema za dalje izvodjenje radova,
Farbanje zidova i plafona,
Farbanje vrata i prozora,
Izvodjenje dekorativnih radova u enterijeru,
Lepljenje tapeta
Najsavremenije metode stuko fsahara efekata

Majstor Asmir Vejapi sa svojim timom posebno nudi usluge brzog i kvalitetnog izvo─Ĺenja molerskih radova u specifi─Źnim uslovima (velike kvadrature poslovnih prostora, restorana, banaka, zdravstvenih centara i sli─Źnih objekata sa specifi─Źnim zahtjevima i kratkim rokovima izvo─Ĺenja radova).

Kontakt telefon + Viber: +381 44 403 829

Za detaljnije informacije i pitanja uvijek Vam stojimo na raspolaganju i nadamo se uspješnoj budućoj saradnji.

Pozovite i uvjerite se u kvalitet našeg rada!

Mo┼żete nas kontaktirati i putem Facebooka

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Zadnje iz rubrike Oglasi

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

´╗┐