BURAN RASKID: Andreana Čekić i Marko Milošević se potukli

Andreana Čekić pobila se sa sada već bivšim vjerenikom Markom Miloševićem na planini, gdej su bili na odmoru. Pjevačica i njen partner žestoko su se posvađali na večeri u restoranu, a rasprava se nastavila u apartmanu, gdje je, prema priči upućenih, došlo do fizičkog okršaja između njih, kad su i raskinuli.

Po odlasku s planine, odlučili su da će svako nastaviti svojim putem, prekinuli su svaki kontakt, pa i poslovni odnos, kaže jedan Čekićkin kolega koji je upućen u njihovu vezu. Iako je Marko bio Andreanin menadžer, ona mu je dala otkaz i angažovala Ibru Šarića, koji je zadužen za turneju u Americi.

U prilog ovome govore i njihovi Instagram profili, pa tako na Andreaninom nalogu u opisu piše da joj je menadžer Ibro, dok Milošević sada radi za Ljubu Aličića i Srećka Krečara. Iako nisu uklonili zajedničke fotografije s društvenih mreža, njih dvoje se više ne prate.Nakon svega, pjevačica je odlučila da se skloni iz Beograda, pa je otputovala u Beč. Odande često objavljuje fotografije i snimke putem Instagrama, a Marko se iseljava iz stana u kom su živjeli zajedno jer je to zahtevala Čekićka.Njih dvoje su u vezi nekoliko godina, dešavalo im se već da raskidaju, ali su se uvijek vraćali jedno drugome, pa neki njihovi prijatelji veruju da će se ponoviti taj scenario.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook