Burna noć na Kosovu: Nekoliko smrti, hapšenja, krađe i saobraćajne nesreće

Tokom jučerašnjeg dana na Kosovu se desilo nekoliko smrtnih slučajeva, saobraćajnih nesreća, hapšenja i protesta, navodi se u izveštaju Kosovske policije.

Kosovska policija navodi u izveštaju da je juče posle podne u Lipljanu pronađena jedna žena bez znakova života. Telo je poslato na obdukciju.

U Ranilugu kod Gnjilana pronađen je muškarac bez znakova života u njegovoj kući. Smrt je potvrdio lekar, a prema odluci tužioca telo je predato porodici.

U Severnoj Mitrovici policija je sinoć privela jednog muškarca nakon što je fizički napao svog sina. Odlukom tužioca slučaj ide u redovnu proceduru.

Muškarac u južnom delu Mitrovice juče je upućen u policijsku stanicu, nakon što je posle verbalnog sukoba, povukao ženi maramu. Prema odluci tužioca, pušteni su posle saslušanja na slobodu, a slučaj ide u redovnu proceduru.

U Istoku je uhapšen muškarac takođe zbog fizičkog nasilja nad svojom suprugom, inače državljankom Albanije. Odlukom tužioca osumnjičeni je pritvoren.

Kod mesta Slatina policija je uhapsila trojicu muškaraca sa Kosova zbog sumnje da su ukrali kamion i novac. Po nalogu tužioca određen im je pritvor.

Dvojica muškaraca uhapšena su u Gnjilanu zbog sumnje da su učestvovali u tuči sa još dve osobe, pri čemu je jedan od njih uboden. Žrtva je upućena na medicinsko lečenje, a dvojici osumnjičenih je određen pritvor.

U Klini je uhapšen muškarac zbog posedovanja 16 paketa marihuane i opojnih supstanci.

U Vučitrnu je jedan muškarac prijavio da mu je izgoreo kamion, policija i vatrogasci su izašli na lice mesta, a slučaj se istražuje.

U selu Lokve kod Zvečana nepoznate osobe su upale u jednu kuću i ukrale motocikl, dok su u drugoj kući ukrali lovačku pušku.

Slučaj krađe zabeležen je i u Zubinom potoku. I ovde je prijavljen upad u kuću i krađa pokućstva.

U Vučitrnu se desila saobraćajna nesreća koju je izazvao jedan muškarac. Tom prilikom povređen je pešak koji je prebačen na bolničko lečenje, a zatim pušten. Slična saobraćajna nesreća zabeležena je i u ulici u Južnoj Mitrovici.

Desetak stanovnika Donje Bitinje protestovalo je zbog izgradnje mini hidroelektrana. Trenutno su radovi zaustavljeni, a protest je završen bez incidenata.

Oko 100 stanovnika sela Bajgore kod Mitrovice protestovalo je zbog nedavnog raspisivanja konkursa u rudniku Trepča. Nema izveštaja o incidentima, navedeno je u dvadesetčetvoročasovnom izveštaju Kosovske policije.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Nema aktuelnosti za ovaj period!

Facebook

Fotografija dana