Čekala da joj dijete (4) umre od gladi, pa naručila picu!

Engleskinja Amanda Haton (43) izgladnjivala je sina na smrt, a onda je živjela sa njegovim mumificiranim tijelom i dalje uzimajući dječiji dodatak!

suzeČetvorogodišnji Hamza Kan je usmrćen u Bredfordu od strane sopstvene majke na užasan način! Siroto djetence bilo je toliko izgladnjivano da je, u trenutku kada je pronađeno njegovo beživotno tijelo, i dalje nosio odijelce namjenjeno bebi od tri do šest mjeseci. On je tada imao četiri godine.

Samo nekoliko sati nakon Hamzine smrti monstrum koji ga je rodio naručio je picu! Nije joj omelo apetit to što joj je sinčić izgladnio na smrt.

Tijelo deteta pronađeno je 21. septembra 2011. kada su policajci došli da istraže žalbe komšija da neko baca prljave pelene u komšijsko dvorište, prenosi “Dejli mejl”.

Nadležni su primijetili gnusan smrad koji je dolazio iz spavaće sobe Hatonove, gdje se u kolijevci nalazio mumificirani leš njenog sina!

Kada se Hatonova, inače alkoholočarka, vratila sa posla zatekla je sina na rubu smrti! Nije pozvala Hitnu pomoć, ali je zvala dostavu hrane.

Suđenje je i dalje u toku a Amanda je optužena za nekorektnu njegu i zapostavljanje djeteta sa smrtnim ishodom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.