CNN-ov voditelj se rasplakao od smijeha (VIDEO)

Takvo što može se potkrasti i najiskusnijim ekipama, u koje sigurno spada CNN i njihov voditelj i novinar Anderson Cooper. U prilogu pod nazivom The Ridiculist, u kojem predstavlja nebulozne stvari i običaje, ovog je puta spomenuo poljski praznik koji je uzeo maha u nekoliko američkih gradova, a kojim se slavi… nešto.

Iako je službeno objašnjenje da se slavljem obilježava kraj korizme, jasno je da služi samo kao još jedno opravdanje za opijanje, prenosi Webcafe. No, ono što je posve izbacilo iz takta iskusnog voditelja je spominjanje vrbe poznate i kao cica maca (pussy willow).

Spominjanje pussy willow u kontekstu igre između momaka i djevojaka, s time da momci tom prilikom izražavaju simpatije prskanjem djevojaka, na što im one uzvraćaju šibanjem cica macama, posve ga je izbacilo iz takta. Počeo se nekontrolisano smijati, a morao je čak i brisati suze.

Emisija se ipak nastavila, uz njegove opaske da je ovo posve glupo, a kako je sve izgledalo, pogledajte u videu. Njegov smijeh počinje oko minute i 30 sekundi.

VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.