Džej Džej opljačkana u centru Pariza!

“Opljačkana sam na Šanzelizeu. U jednom butiku mi je ukradena torba sa nakitom, koji sam dobila na poklon od roditelja, ali u Belgiji. Bile su tu i kreditne kartice…”, zajedno sa majkom Snežanom čudi se srpska teniserka kako je moguće da se tako nešto dogodi u jednoj od najbogatijih i najvažnijih svjetskih ulica.

“Svašta je bilo u torbi, znate kako kažu, ženska torba je kao ženska duša”, prenosi “Žurnal” reči Snežane Janković..

Krađa se dogodila kao na filmu.

“Odjednom se oko nas stvorila grupa od desetak tamnoputih ljudi koji su prepoznali Jelenu i želeli da se slikaju. U toj gužvi nestala je torba. Butik ima kamere, otišle smo dolje u sekjuriti i vidjele na snimku kako dijve žene kradu torbu. Bile su u mantilima, sa velikim crnim naočarima, sumnjamo da će ih ikada naći”.

Jelena napominje da i odlazak u policiju ne daje mnogo nade da će joj ukradene stvari ikada biti vraćene.

“Odmah smo otišle u policiju i tamo šok. Prvo, treba videti kako to izgleda. Užasni uslovi rada, prljavo, iscepane zavese, naša policija je za njih primer. Drugo, kažu da se takve krađe stalno dešavaju u Šanzelizeu, jer je pun turista. Cijela avenija je pokrivena kamerama, ali to ne pomaže mnogo, jer su lopovi iskusni”, istakle su Jelena Janković i njena majka.

U torbi je bio i antidoping test.

“Ukrali su ga, ali to nam neće stvarati nikakav problem, jer Jelena nikada ništa nije uzela”, istakla je majka srpske igračice, koja u Parizu odrađuje terapije posle povrede butnog mišića na meču Fed kupa u Belgiji.

Ona je zbog te povrede propustila turnir u glavnom gradu Francuske ove nedelje, ali će u Parizu ostati još nekoliko dana.

“Situacija se popravlja, već ide na bolje. Vjerovatno ću biti u stanju da igram na turniru u Dohi, koji počinje u ponedeljak. Dobila sam lijekove koji ubrzavaju zarastanje mekih tkiva”, rekla je Džej Džej.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.