Direktor BIA Srbije prijetio bivšem američkom predsjedniku Bilu Klintonu

Bojan Dimić, jedan od direktora Bezbjednosne informativne agencije (BIA) Srbije, prijetio je američkom predsjedniku Bilu Klintonu, piše RTK.

Dimić, poznat kao rusofil, prijetio je otvoreno na Fejsbuk profilu bivšem predsjedniku SAD, povodom 20. godišnjice pobjede NATO-a i OVK nad srpskim oružanim snagama i bivšoj SRJ Slobodana Miloševića.

Njegov post ilustrovan je slikom zahvalnosti iz zgrade Vlade Republike Kosovo na nekoliko jezika.

“Zahvalnost bivšem američkom predsjedniku Bilu Klintonu, koji je upravo sletio na prištinski aerodrom. Albanci su mu zahvalni za slobodu, Srbe je otjerao sa Kosova, vrijeme će pokazati da li će ovaj čovjek imati ključnu ulogu u nekom objektivnom istorijskom suđenju NATO agresije na SRJ”, napisao je Dimić na Fejsbuku.

Inače, Bojan Dimić je Srbin koji je odrastao u Prištini, imao je brojne optužbe od strane srpske štampe za mnoge zloupotrebe i umješanost u krivična djela. U okviru srpske službe, on rukovodi direkcijom za terorizam i organizovani kriminal.

Istovremeno je i direktor beogradskog fudbalskog kluba “Crvena zvezda”, poznatog po vođstvu srpskih kriminalaca, kao što je bio Željko Ražnatović-Arkan, suprug srpske pjevačice Cece.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana