”Doktori su mojoj ženi dali par meseci života, a ona je od mene tražila ovo”: Iskrena ispovest čoveka koji se osetio izdanim

Jedan muškarac je priznao da se oseća ljutim i posramljenim, nakon što je njegova supruga na samrti od njega imala neočekivani zahtev.

Kao da nisu dovoljne teške prognoze koje su im doktori dali, ovaj muž doživeo je još jedan udarac. Naime, želja njegove supruge bila je da još jednom spava sa svojim bivšim, prenosi ovu neobičnu priču “Daily Mail”.

Ovaj čovek je rekao, da se zbog njene poslednje želje oseća izdanim i neadekvatnim. Ali, takođe je osećao da duguje svojoj ženi da svoju želju sa spiskom stvari pred kraj života stavi ispred svog ega.

”Seli smo da razgovaramo, i rekla je da je jedna od njenih poslednjih stvari koje želi da uradi bio se*s da svojim prethodnim partnerom. Naravno bio sam šokiran kada sam je pitao zašto?”, napisao je on na Redditu.

”U suštini, ona misli da je njen najkompitabilniji ljubavnik fizički bio on”, rekao je čovek i dodao da je razgovor dugo trajao, ali da je to bila njegova glavna poenta.

Objasnio je da su on i njegova žena bili u srećnom braku deceniju, i da se zbog njene dijagnoze oseća izbezumljeno. Dodao je da to stanje znači da će se stvari brzo pogoršati, i da će verovatno morati da koristi invalidska kolica u roku od par meseci.

”Znam šta želim da kažem, ali ne znam da li je to tačno. Toliko sam povređen što je se*s sa bivšem očigledno bio toliko dobar, da ona to treba da uradi još jednom pre nego što umre. Samo mrzim sve u vezi toga.”

Ljudi su brzo stali na stranu ovog čoveka slomljenog srca.

Izvini, ali njena bolest nije izgovor da te tretira loše. To je neverovatno uvredljivo za Vas i vašu vezu – napisao je jedan muškarac.
Ako je ovo istina što pričate, onda samo spakuj njene stvari i pusti je da živi sa bivšim dok kraja svog života -rekao je drugi.
Šta vi mislite o ovom zahtevu?

izvor prva.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.