‘Obožavam jesti toaletni papir, najfiniji mi je onaj jednoslojni’

Žena koju su predstavili kao Kinah ispričala je kako svakodnevno jede toaletni papir te da joj je to omiljeni zalogaj tijekom dana. Konzumira ga kamo god išla, uključujući posao, automobil ili salon za nokte.

Jedem toaletni papir čim ustanem ujutro – kazala je na početku videa ne skrivajući sklonost prema konzumaciji WC papira.
Rekla je da je u proteklih 20 godina na tu prehrambenu naviku potrošila više od 16.000 eura te da jede oko četiri role toaletnog papira na dan. Kinah smatra kako njezina omiljena poslastica vrijedi svakog centa.

Znate onaj osjećaj, kao da ste nakon Dana zahvalnosti pojeli svu svoju omiljenu hranu i nakon toga sjedite na kauču i samo se opuštate. E pa to je ono što ja osjećam nakon što pojedem toaletni papir – tvrdi Kinah.
I pogodite što! Toaletni papir nema kalorija. A od njega nećete imati čak ni mamurluk – nabraja ona prednosti.
Toaletni papir jede unazad 20 godina i u tom je periodu postala vrsni poznavatelj te sad može fino nijansirati pojedine vrste.

Ljudi obično misle da je svaki papir isti jer se radi na isti način. No to nije točno. Postoji razlika između jednoslojnog i dvoslojnog papira, a jednoslojni je bolji jer ga ne morate trgati dok ga žvačete. To je kao da jedete sendvič bez korice, s maslacem od kikirikija i želeom – objasnila je Kinah ističući da uživa u krckanju papira u ustima.
izvor 24sata.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.