Fabrika namještaja “TORNO DEKOR” iz Prizrena lider na Kosovu

Fabrika namještaja “TORNO DEKOR” iz Prizrena je moderna fabrika koju karakteriše konstantno širenje obima i asortimana proizvodnje, kroz modernizaciju proizvodnih kapaciteta i upošljavanje novih radnika. Danas fabrika posluje u naselju “Arbana u Prizrenu a uskoro će se preseliti u novoizgradjenom, savremenom industrijskom objektu površine preko 1000 m2 sa svim pratećim sadržajima.

Kadrovski potencijal čine kvalifikovani, dobro obučeni i stručni radnici. Zaslugom svojih dizajnera i konstruktora, razvijen je široki proizvodni program, koji se i dalje konstantno razvija i dopunjuje. Okosnicu tog programa čini proizvodnja kuhinjskih garnitura, spavaćih soba, svih vrsta ormara, dekoracija lokala.Proizvodi su izradjeni od kvalitetnih sirovina i repromaterijala.

Fabrika “TORNO DEKOR” iz Prizrena uz savremene mašine CNC vrši rezanje – plastifiranje – graviranje sa CNC – graviranje 3D. Jedina je na Kosovu koja koristi poliuretan metodu kao kao najsavremeniju metodu lepljenja bočne trake. “TORNO DEKOR” daje  garanciju da vlaga nemože dospjeti do materijala od koga je vaš namještaj napravljen. 

Proizvodi “TORNO DEKOR” su veoma dobro prihvaćeni na tržištu a fabrika već je preuzela liderku poziciju u Prizrenskom regionu i šire.

Pored permanentnog rada na savremenom dizajniranju proizvoda, Fabrika “TORNO DEKOR” uspeva da zadrži svoju originalnost, sto je čini prepoznatljivim u industriji namještaja, a to je garancija uspješnog razvoja fabrike.

Telefoni: 049 825 858;  049 106 611

e-mail adrese: [email protected]

previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Shadow
Slider

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana