Hajredin Mustafić iz Mitrovice izabran za najljepšeg maturanta (FOTO)

Osim društva, muzike i dobrog provoda sa vršnjacima, Hajredin Mustafić iz Mitrovice, učenik gimnazije “Frang Bardhi” svoju maturu će pamtiti po prvim prelijepim svečanim odjelom sa kojim je bio izabran za najljepšeg maturanta.

Kao svi njihovi vršnjaci širom Kosova, tako su i srednjoškolci gimnazije “Frang Bardhi” u Mitrici obilježili svoje najvažnije veče u životu – proslava mature. Oni su odjeveni u najljepša odjela i haljine kao i prethodne generacije maturanata mitrovačkih srednjih škola i ove godine uljepšali grad na Ibru.

Među lijepim djevojkama i mladićima, izdvojili su se i oni ljepši, najljepši. Tako da je ove godine laskava titula najljepšeg maturanta pripala mladom Bošnjaku, Hajredinu Mustafiću.

Tako je Hajredin Mustafić iz Mitrovice izabran za najljepšeg maturanta u gimnaziji “Frang Bardhi” a sinoć na proslavi mature on je zasijao u najljepšem odjelu za ovu godinu.

Inače Mustafić je dobar đak, lijepo vaspitan i aktivno se bavi sportom, jedan je od uspješnijih boksera u njegovoj kategoriji.

Mustafić je napunio 18 godina, rođen je i živi u Bošnjačkoj mahali u Mitrovici.

Njemu i njegovoj generaciji matursko veče svakako će ostati u jako lijepom sjećanju kao i svim prolaznicima koji su imali priliku da prisustvuju defileu maturanata koji je održan u Mitrovici a proslava nastavljena u restoranu “Ana Princesa”.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook