Hashim Thaçi odgovara Eqremu Kryeziu: Želim vam duševno olakšanje poslije poraza na izborima

Predsjednik PDK-a  Hashim Thaçi, oglasio se povodom izjave  kandidata za gradonačelnika Prizrena ispred LDK -a, Eqrema Kryeziua.

On je rekao da će Eqrem Kryeziu  trećeg novembra izgubiti izbore za mjesto gradonačelnika od  kandidata ispred PDK-a, Ramadana Muje.

“Čuo sam ovih dana da se zahvaljujete meni što smo za gradonačelnika Prizrena ponovo kandidovali Ramadana Muju. Želim vas duhovno olakšati, kako bi bio siguran da će vam poslije poraza na predstojećim izborima biti lakše, jer će Ramadan Muja pobjediti u prvom krugu, rekao je predsjednik PDK-a Hashim Thaçi za TVB.

Kandidat LDK-a za gradonačelnika Prizrena, Eqrem Kryeziu je prošle sedmice zahvalio predsjedniku PDK-a Hashimu Thaçiju  zbog treće kandidature Ramadana Muje. On je rekao da je repriza će biti prioritet za njega i DSK.

Za mene kandidatura Ramadana Muje dala mi je prednost na startu. Zahvaljujem se premijeru Kosova što mi je ovom kanidaturom pomogao, jer vjerujem da ću pobjediti”, rekao je Kryeziu za “TV Besa” iz Prizrena.

Hashim Thaci je rekao da kandidaturu Ramadana Muje podržava većina građana Prizrena jer je u svom dvogodišnjem radu mnogo uradio za dobrobit svih građana opštine.

“Muja je imao mnogo dobre rezultate u  Prizrenu. Takođe, za Evropski Prizren on ima veliku podršku svih političkih stranaka, civilnog društva i građana”, rekao je Thaçi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.