HOROR PRIČA IZ PROŠLOSTI ZDRAVKA ČOLIĆA: “Obožavateljica mi je ženu nožem posjekla po licu”

Zdravko Čolić jedna je od najvećih muzičkih zvijezda na ovom prostorima, međutim on se ne sjeća s osmijehom svih događaja iz prošlosti, a naročito ne onog kada je obožavateljica iskočila iz publike i napala njegovu suprugu Aleksandru, s kojom je u braku od 2001. godine.

Naime, mnogi su se pitali zašto se Aleksandra, s kojom Čolić ima dvije kćerke, gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti. Možda je jedan od razloga upravo skandal koji se svojevremeno dogodio.

– Mnogo toga sam prošao i doživio u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka i posjekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posljedica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sjećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i djeca treba da budu daleko od očiju javnosti – rekao je Čola u jednom intervjuu.

On je objasnio i da je u ovom slučaju sreća u nesreći bila to što njegova supruga nije ljubomorna pa se drama brzo završila, prenosi “Blic”.

– Moja supruga je reagovala kako treba. Ona razumije moj posao. Mislim da to pozitivno djeluje na nju. Ona to doživljava kao dobro i lijepo, kao nešto što predstavlja dio mene. Ta publika je godinama uz mene i podržava to što radim. Vjerujem da može da joj bude samo drago zbog toga – rekao je pjevač.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Nema aktuelnosti za ovaj period!

Facebook