I u Sarajevu se snima dokumentarac o Breni!!!

Svakako da nije zaboravila za svoje vijerne fanove pa će im, kako je najavila i u jednom intervju za naš magazin, za nekoliko mjeseci “pokloniti” dokumentarac koji će govoriti o njenom početku na estradi, usponima, padovima, privatnom životu…

U proteklom periodu gdje god je Brena išla bilo poslovno ili privatno, pratile su je kamere. Tako će biti i u junu kada najveća folk zvijezda bivše Jugoslavije bude imala koncert na Koševu.

Prema izvoru bliskom ovoj pjevačici, dokumentarac o njenom životu snimat će se i u Sarajevu prije i poslije koncerta na Koševu. Brena bi sa “svojim” kamerama trebala posjetiti nekoliko prijatelja koji žive u bh. prijestolnici koji će govoriti o saradnji s njom. Iskoristit će se i kadrovi sa sarajevskog koncerta, poslije kojeg bi se filmska ekipa trebala zaputiti i za Brčko gdje će biti nastavljeno snimanje.

Još uvijek nije poznat scenarij cijelog dokumentarca. Ono što je nama otkriveno je to da će Brena, iako se ranije protivila toj ideji, ipak stati ispred kamara sa cijelom svojom porodicom, ali da će kao svoju predstaviti izdavačku kuću “Grand”.

– S njom bi u Sarajevo, pored muzičara i drugih saradnika koji je prate na velikim koncertima, trebala biti i osmočlana filmska ekipa koja je zadužena za snimanje filma o njoj – rekao nam je izvor blizak popularnoj pjevačici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.