Izbor za sportistu godine 2011!

Očekuje se dolazak svih opštinskih funkcionera, političkih predstavnika, javnih I kulturnih radnika opštine Prizren kao i dolazak predsjednika opštine Prizren dr Ramadana Muje sa saradnicima.

Nagrade će, u vidu diploma,zahvalnica i pehara, najuspješnijima u 2011 godini ispred opštine Prizren dodjeljivati Almir Saiti direktor direktorijata za kulturu, omladinu i sport  opštine Prizren te Lulzim Ibri koordinator za sport u opštini Prizren.

Treba istaći da je od ukupno 13 direktora direktorijata koji koordiniraju u opštini Prizren Almir Saiti jedan od najuspješnijih te navodimo neke kapitalne projekte koje je njegov direktorijat za kulturu, omladinu i sport  realizovao u prošloj 2011-toj godini.

U pitanju je izgradnja kulturno – sportskih centara u nekoliko sela u Župi .U Rečanu (vrijednost investicije 100 000 eura), u Gornjem Ljubinju (100 000 eura), Planjanu (60 000 eura), Donjem Ljubinju (40 000 eura) i  u Mušnikovu gdje je vrijednost investicije u izgradnji kulturno – sportskog objekta oko 100 000 eura. Ukupna vrijednost kapitalnih projekata koje je direktorijat za kulturu, omladinu I sport u prošloj 2011 godini je oko 400 000 eura. Opširniji intervju sa Almirom Saitijem očekuje vas tokom sljedeće nedjelje na vašem omiljenom portalu –Bošnjak-ks.info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.