Matador nakon probijene čeljusti ponovo se vraća u arenu

S povezom preko lijevog oka Juan Hose Padilla svoj će službeni comeback nakon šest mjeseci nakon nesreće imati ovaj vikend u španjolskoj Olivenzi, i to na opći šok svojih obožavatelja i mnogih drugih matadora, piše NY Daily News.
Pokazavši veliki ožiljak na licu Padilla je za New York times rekao kako će mu nedjelja nakon nekoliko vrlo teških mjeseci biti ostvarenje sna, te je dodao kako je svjestan da niko nije mislio da će se vratiti svom poslu.
Poznat i kao “Pirat”, Padilla je punio svjetske naslove u listopadu prošle godine kada se YouTubeom proširila snimka na kojoj se vidi kako ga je bik rogom probio u lice. Do stravičnog incidenta na koridi u Zaragozi došlo je kada se Juan Jose spotaknuo na pijesku i pao, nakon čega mu se bik brzo osvetio za probadanje kopljima te mu čeljust i lice probio rogom, koji je izašao kroz Juan Joseovu lijevu očnu šupljinu.
Prema pisanju indexa, a kako navodi Times, Padillini roditelji protive se njegovom povratku u pješčanu arenu, dok ga u toj odluci čvrsto podržavaju supruga i dvoje djece. Sam matador zaključio je kako je oduvijek bio osoba koja prihvaća rizike svoje profesije, kao i nagrade koje uz nju idu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.