Jelena Karleuša opet podiže tužbe: Ovaj put zato što su javnosti plasirali da je nosila…

Osim što je sa nekoliko ”kolegica” sa estrade bila na sudu JK u sudnici ratuje i sa nekima od srpskih medija. Prvo su iznošene kako ona kaže neistine o njenom koncertu na Ušću prošle godine, pa se pisalo o raznim brojkama ljudi koji su prisustvovali njenom koncertu, pa i još neki detalji.

Ovaj put neke medije Jelena Karleuša tuži zbog neistina o njenoj Vesace haljini, zapravo pisanju kako je haljina u kojoj je Diva zablistala na Sarajevo Film Festivalu – fejk (lažnjak)

O meni se dnevno napiše više laži nego o svim domaćim javnim ličnostima zajedno. Zato sam svakodnevno primorana da tužim, ovog puta za laž da sam nosila fejk Versace haljinu. – napisala je Jelena na svom facebook profilu, te priložila i fotografiju same tužbe.

Komentari ispod fotografije su kao i uvijek podijeljeni. Pa tako dok armija JK fanova brani svoju mezimicu, ostatak je kudi i negativno komentariše svaki njen postupak. Tako je i ovaj put izvjesna Zorana napisala komentar koji je pokupio mnogo lajkova podrške, prenosimo:

To je žena koja karijeru gradi na skandalima jer su joj vokalne sposobnosti ispod prosjeka. Ko dobro pjeva on može pjevati i u pidžami i dobro zvuči a ko’ to ne može i u zlato da se obuče, džaba. Pola djevojaka da zaustavite u Beogradu i zamolite da zapjevaju, pjevat će bolje od nje. Da bi sakrila vokalnu slabost ona vodi računa o scenskom nastupu i garderobi. Ja ipak volim slušati onog ko dobro pjeva pa gledati i ne moram.

Jelena Karleuša je jučer nekoliko puta na svom facebook profilu postavljala fotografije računa haljine koja je definitivno napravila pometnju u regionu i o čemu se mnogo piše…

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana