Kakva sudbina: Preminuo tokom sahrane!

Nesretni pogrebnik, koji je za sobom ostavio suprugu i trojicu sinova, tokom sahrane osjetio je iznenadnu mučninu i pritisak u grudima, ali ga to nije omelo da sahranu privede kraju, piše “Jutarnji list”.
U trenuku kada se rodbina oprostila od pokojnice i krenula prema izlazu iz groblja Tomo se požalio kolegama na sve veću bol, skinuo je radni mantil, a zatim se srušio. Istog trenutka prvu pomoć pružila mu je ćerka upravo sahranjene pokojnice, koja je inače doktor.

Ona je reanimacijom skoro deset minuta održavala Tomu u životu do dolaska Hitne pomoći, čiji su ljekari nažalost dijagnostifikovali težak srčani udar od kojeg je pogrebnik ubrzo preminuo.

– Doktor Vrdoljak iz kninske Opšte bolnice “Hrvatski ponos” je službeno proglasio smrt, i kao razlog naveo težak srčani udar – rekao je Željko Gogić, upravnik gradskog groblja.

On je rekao da mu je pokojni Tomo u poslu bio desna ruka.

– Ovaj posao ne može raditi svako ali Tomo je bio primjer i uzor svima kao vrijedan radnik, profesionalan i maksimalno obziran s ljudima u njihovim najtežim trenucima u životu, kada se posljednji put opraštaju od svojih najmilijih – rekao je Gogić za “Jutarnju list”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.