Ko je Ivana Radivojević, žena žandarma i pomoćnik u zločinu?

Hapšenje Ivane Radivojević (27), nevjenčane supruge žandarma Aleksandra Krstića, uhapšenog zbog sumnje za surovo ubistvo dvojice mladića iz Jagodine zaintrigirao je juče čitavu Srbiju, piše  srbijanski “Telegraf”.

Dok se jedni zgražavaju u čemu je učestvovala, drugi čak podržavaju odanost mužu u ovakvoj situaciji?!

Ravnodušnih nema.

U kraljevačkoj policiji kažu da sumnjaju da je Ivana pomogla mužu da tijela upucanih mladića odveze iz sela kraj Kraljeva u varoš Rekovac, na domak Jagodine.

– Sumnja se da su žandarm i njegov pomagač Goran Dabić bili zajedno u vozilu “audi tt” sa ubijenima tokom zločina. Zatim su prebacili tela na zadnje sedište i krenuli nazad ka Kragujevcu. Nevenčana supruga žandarma čekala ih je u svom džipu marke “ševrolet” u naselju Dragobraća, na ulazu u Kragujevca iz Kraljeva. Ponela je šatorsko krilo kojim su prekrili leševe, i benzin. Vozila je koji kilometar ispred njih na putu ka Rekovcu. Bila je “čistač” i imala ulogu da im javi na vreme ako naiđe policija. Tako su stigli do sela Ratković kod Rekovca, gde su benzinom polili tela ubijenih. Onda su se svo troje odvezli kod osumnjičene gde su svoju garderobu sa tragovima krvi zapalili u peći – kažu u kraljevačkoj policiji.

Svetlana, majka uhapšene Ivane Radivojević, tvdi da te noći njena kćerka nije dolazila sa mužem u kuću.

– Radila sam treću smenu, moj sin je bio kod kuće. Nisu dolazili i nisu ovde spaljivali krvavu odeću. Da jesu, policija bi valjda došla da uzme dokaze da se to desilo, na osnovu kojih bi mogli da sumnjiče moju ćerku. Ja ne verujem da se ovo dešava – kaže žena koja je u šoku.

Prijatelj ove porodice objašnjava da je Svetlana, dan nakon ubistva u Rekovcu, pokušala zetu da nađe dobrog advokata “jer su mu smjestili ubistvo”, kako je tvrdila.

– Kada joj je uhapšena kćerka potpuno se izgubila – kaže sagovornik “Telegrafa”.

Bračni par, Aleksandar i Ivana, u vezi su sedam godina.

Nemaju djece i pokušavali su da se liječe od neplodnosti.

Njihovi poznanici sumnjaju da se Aleksandar zbog toga zaduživao. Na nizu fotografija bračnog para u naručju osumnjičenog žandarma često su bila djeca prijatelja i rođaka.

Par ima psa, kućnog ljubimca koji živi bolje nego mnogi ljudi.

Ivana je nedavno otvorila salon i radila nadogradnju noktiju. Pasioniran je ljubitelj motora, kao i njen muž, ali i kao pokojni otac koga je uzgubila prije dvije godine.

Za većinu onih koji su ostavljali svoje komentare na internet portalima, Ivana je samo “monstrum” koji je pomogao mužu da sakrije užasan zločin.

Oni koji je znaju još se sjećaju sa koliko upornosti se suprotstavila pokojnom ocu koji je pokušao da je odgovori od udaje za Aleksandra Krstića.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.