KOMŠIJA DARKA LAZIĆA OTVORIO DUŠU: Jadna ona Marina, on kao da se u kafani rodio

Ipak, prema ispovijjesti koju je njegov prvi komšija iz Brestača dao za Scandal, pjevač se navodno ne smiruje, te se pribojava za Lazićevu sudbinu.

Povratnička pjesma Darka Lazića naišla je na odličan odziv publike, te je tako “zaradio” preko pet miliona pregleda na YouTube-u za nedjelju dana.

Ipak, prema ispovijjesti koju je njegov prvi komšija iz Brestača dao za Scandal, pjevač se navodno ne smiruje, te se pribojava za Lazićevu sudbinu.

– Ma nikako da se smiri! Otac i majka mu se pojedoše od brige, a on samo na kafanu i piće misli! Niti vraća dugove, niti se trudi da nešto uštedi! Kuća nova stoji onako nedovršena, a beba samo što se nije rodila! – počeo je priču komšija za spomenuti nedjeljnik.

– Vidim da dolaze i neki u bjesnim kolima, vjerovatno ga jure za dugove. Jadna ona mala Marina (prim.aut. emotivna partnerka Darka Lazića koja je trenutno u drugom stanju). tako je mlada, a već ima ozbiljne muke. Darko kao da se u kafani rodio, čim otvori oči, juri negdje da zasjedne. Sve tera po starom, ništa to ne valja. Vidim kako priča da će da se useli u novu kuću, ali čisto sumnjam. On dugove ima, poroka se ne odriče i ne misli na budućnost. Da sve bude gore, i dalje se zadužuje! Ma kao da su mu vrane mozak popile! – dodao je komšija, a potom zaključio:

– Kako je opet krenuo po starom, ta će kuća, plašim se, da ode na doboš za dugove jer njega odavno jure ti kojima duguje!

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana