Komšije Marijane Mićić otkrile stranu koju javnost nikada ne vidi

Marijana Mićić, popularna srbijanska voditeljica, vidno je uznemirena nakon što joj je otac povrijeđen dok je vozio njen automobil.

Skromna djevojka živi mirno i povučeno za sve koji nisu njen svijet. Nije ona za kojom ostaje oblak parfema dok se šepuri kompletno našminkana i elegantno obučena svojim sokakom – dojam je koji Marijana Mićić ostavlja na komšije.

Većina Marijaninih komšija iz medija je saznala da je prije dvije sedmice postavljena eksplozija ispod njenog prethodnog automobila koji je poklonila ocu prije nekoliko godina. Kažu da nikome od njih o tome nije pričala, jer svi je znaju samo iz viđenja.

– Žao nam je djevojke, mogao joj je otac stradati. Nasekirala se sigurno – kaže gospođa iz susjednog ulaza, dok upravnica iz te zgrade Anka dodaje:

– Srela sam Marijanu tih dana kad je eksplodirao automobil. Pričale smo, ali sam se snebivala da je o tome pitam. Međutim, vidjelo se da se sekira zbog oca i djelovala je zabrinuto i nekako tužno u isto vrijeme.
Komšije nikada nisu vidjele da iko drugi dolazi kod Marijane i Miloša osim voditeljicinih bratanaca i nekoliko prijatelja.

– Ona s vremena na vrijeme dovodi djecu, djevojčicu i dječaka, čula sam da su joj to bratanci. Ponekad uvečer čujemo smijeh i buku kad im stigne društvo. Inače su tihi i mirni i baš djeluju kao skladan par koji se voli i poštuje. Oboje rade, pa često nisu kod kuće. Miloša znam još od dječačkih dana – rekla je jedna komšinica koja stanuje na nekom od viših spratova zgrade.

Gospodin koji je u zgradu ušao s trojicom sinova ispričao je da je voditeljica smjerna i povučena.

– Marijanu znam otkad smo se doselili u zgradu. Uvijek se lijepo javi i pozdravi i nas i djecu – kaže jedan od prvih Marijaninih komšija, dok mlađa žena u prolazu dobacuje:
”Ta se nekad javi, a nekad ne. Kako je raspoložena, tako se i ponaša. Ide ulicom i gleda u telefon, a ne u ljude koje sreće. Nije našminkana, ni dotjerana i nikad nema lijepu frizuru, za razliku od lijepog izgleda u emisijama. Kao da je druga osoba.”

Upravnica zgrade otkrila je da su Marijana i njen momak stan naslijedili od njegove babe.

– Kad je baka umrla, Milošu je ostavila stan. Miloš i Marijana su ga prije dvije godine i sredili po svom ukusu. Zgrada je stara, ali sređujemo je malo-pomalo. Imamo zajednički mail i viber grupu i tu se stanari dopisuju o tekućim stvarima i problemima. Oni prvi odgovore i redovno obaveze plate. Marijanu manje znam, ali je ona jedna fina, skromna i odmjerena djevojka, kakva baš treba Milošu koji je momak nesvakidašnje dobrote i divne prirode, a znam ga još od dječačkih dana kad je dolazio baki u posjetu.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana