Majka pucala u dva sina, jedan podlegao drugom se bore za život

policija-traka-527-580x350 6

U nezapamćenoj tragediji koja je jutros potresla Bosansku Dubicu, majka je vatrenim oružjem ustrijelila svoja dva sina.

Iako je ranije objavljeno da su obojica preminula, ipak po najnovijim saznanjima jedan je preživio, ali se nalazi u kritičnom stanju.

Radi se o braći Srđanu Došenu, koji je je podlegao od zadobijenih povreda, i Draganu Došenu koji je u teškom stanju, a u njih je pucala njihova majka Milena.

U Kliničkom centru u Banjoj Luci je potvrđeno da je Dragan primljen s teškim povredama glave, operisan je i dalje prognoze su  neizvjesne.

Tragedija se, kako je potvrđeno u policiji dogodila u 9.58 sati, a odmah potom očekivao se se dolazak dežurnog tužioca i početak uviđaja.

Žena je nakon pucnjave pokušala da se ubije popivši esenciju i trenutno je u teškom stanju.

Nataša Štrkić iz Službe za odnose s javnošću Kliničkog centra potvrdila je da je i Milena primljena u jedinicu intenzivne medicine u teškom općem stanju i sve dalje prognoze o njenom zdravstvenom stanju su neizvjesne.

Iz policije nisu željeli da otkriju više detalja, ali nezvanično se saznaju da je Milena pucala u svoja dva sina, obojica u ranim dvadesetim godinama života, od kojih je jedan bio zaposlen u policiji i kraju privodio fakultet kriminalistike.

Takođe, nezvanično se saznaje da je Milena psihički bolesna osoba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.