Marketing

BALKAN PLUS MEDIA GROUP radi foto i video snimanja kao i montažu koncerata, svadbi, matura, kongresa, sportskih, zabavnih i kulturnih manifestacija.

marketing-banneri

Radimo sve vrste video snimanja i montaže u SD ili FULL HD formatu, kao i stručno i profesionalno fotografiranje na terenu.

Nudimo usluge snimanja video materijala visoke rezolucije iz vazduha, takozvanog “helio snimanja”.

Snimanje svadbi, panorama objekata, događaja, sa kamerom visoke rezolucije (FULL HD). Videom iz vazduha se dobijaju snimci iz nesvakidašnje perspektve, koji će ostaviti snažan utisak na svakog gledaoca.

Vrlo rado ćemo našem klijentu izaći u susret i napraviti prelijepe i snimke iz uglova po njegovoj želji. Prilikom snimanja klijent na dodatnom monitoru može vidjeti u realnom vremenu šta snima kamera na letjelici.

Snimanje možemo raditi od visine svega nekoliko santimetra pa sve do 300 metara. Snimanju se pristupa za par minuta po dolasku na teren. Nisu potrebne nikakve specijalne dozvole. Let letjelice je potpuno ekološki prihvaljiv, jer ne stvara nikakvu buku i ne ispušta nikakve gasove.

Snimanje možemo raditi sa jednom ili dvije kamere.

Miksanjem dviju kamera u montaži dobijamo rezultat video snimke kojom će te biti prezadovoljnii. Po vašoj želji dodajemo video spot u snimku. Ovisno o uslovima snimanja koristimo za to potrebnu rasvjetu, bilo fiksnu ili pokretnu.

Radimo video montaže i za druge snimatelje.

Radimo kompletan grafički dizajn sa najnovijim i orginalnim softverom.

Za cijenu foto i video ponude za svadbe,vjenčanja, mature ili bilo kog drugog dogadjaja možete nas kontaktirati putem telefona ili e-mail adrese.

Foto i video zapis koga Vam BALKAN PLUS MEDIA GROUP uradi, besplatno može biti reklamiran na našem web portalu.

Ako imate dodatnih pitanja u vezi foto i video snimanja slobodno nas kontaktirajte.

Marketing:

Oglašavajte se na BALKAN PLUS MEDIA GROUP!

Iskoristite prednosti BALKAN PLUS MEDIA GROUP portala i uz minimalan trošak kontrolirajte svoje investicije u Internet oglašavanju.

Zašto se oglašavati na BALKAN PLUS MEDIA GROUP?

Putem BALKAN PLUS MEDIA GROUP portala, brzo i jednostavno možete pokrenuti marketing kampanju integrirajući više kreativnih rješenja putem različitih Internet medija, koristeći različite oglasne formate i ciljane grupe. Grupa je kategorisana pružajući sve što Vam je potrebno – od sadržaja širokog opsega, specijaliziranih ili specifičnih sadržaja do demografskog ciljanja. Naš stručni tim garantuje uspješnu pripremu, pokretanje, upravljanje i otimizaciju reklamne kampanje, kao i detaljno izvještavanje u realnom vremenu.

Ciljanje korisnika i sadržaja

Vašu kampanju pažljivo ciljamo ka specifičnoj korisničkoj grupi, bilo po geografskoj specifikaciji, interesima posjetilaca i slično.

CPP (cijena po prikazivanju)

je model zakupa oglasnog prostora u kojem oglašivač plaća za svako prikazivanje oglasa. Model je primjeren za najveće i najposjećenije Internet medije, te za primarna oglasna mjesta u gornjem ili srednjem dijelu stranice medija u ciljnim kategorijama, gdje se oglas barem djelomično prikaże u dijelu ekrana koji je vidljiv bez upotrebe scrollbar-a, pri rezoluciji 960 px.

Fiksna cijena (flat rate)

je model zakupa u kojem oglašivač zakupljuje oglasni prostor ekskluzivno za određeno vremensko razdoblje. Fiksni zakup predviđen je za sponzorstva tako da oglašivač tokom dużeg razdoblja (3 mjeseca ili duże) gradi odnos s ciljnom grupom.

Nezavisna agencija za elektronske medije

BALKAN PLUS

Kontakt telefoni: +383 44 663 773; +383 45 514 376

e-mail adresa: [email protected]

Na Vaš zahtjev upućen na našu e-mail adresu možete dobit kompletan cjenovnik svih usluga za 2020. godinu u PDF formatu.