Menadžer na Univerzitetu FAMA u Prizrenu- Iljijas Duraki

Iljijas Duraki je poznato ime iz svijeta sporta na kosovskim prostorima. Nekada veoma popularan fudbaler fk ,,Lirija“iz Prizrena je svojom levicom postizao euro -golove i bio strah i trepet golmanima fudbalskih ekipa u ex – Jugoslaviji.

Sada kada je njegova sportska i vrlo uspješna fudbalska karijera završena Iljijaz Duraki je ,,uplivao“ u menadzerske vode gdje je i na tom planu veoma uspješan.
Gospodin Duraki je menadžer jednog priznatog i veoma popularnog Univerziteta kako na Kosovu tako i u regionu-riječ je o Univerzitetu FAMA u Prizrenu.
Ovaj Univerzitet je počeo sa radom oktobra mjeseca i to veoma uspješno, a šta sve on nudi i koje pogodnosti imaju naši studenti možete pročitati u dnu teksta. Na ovom prestižnom Univerzitetu , između ostalih, jedan od predavača je i dr Mehmet Meta profesor na Internacionalnom Univerzitetu u Novom Pazaru.

„Fama“ je veoma popularan univerzitet, licenciran od strane Ministarstva obrazovanja i akreditovan od Agencije za akreditaciju sa određenim smjerovima.
Smjer menadžment i informcioni sistemi na bosanskom jeziku ima kao is vi ostali fakulteti savremeni pristup u obrazovanju u skladu sa najvišim evropskim standardima. Uostalom o svim detaljima zainteresirani mogu da se obrate nadlježnim službama.

Program studiranja na univerzitetu traje 3 godine (Program Bachelor).

Šta posjeduje Fama?

Fama posjeduje:
– Biblioteka koja stoji na usluzi 24 časa
– Moderan amfiteatar
– 16 sala za nastavu
– Dva kabineta za informatiku
– Sala za čitanje
– Sala za konferencije
– Kabinet za profesore
– Sala za konsultacije
– Studentska sala

Univerzitet Fama je akreditovan i licenciran od strane MONT-a. Fama ima sporazume i sa evropskim i sa kosovskim institucijama.
Fama ima Program MASTER studija.
Za detaljnije informacije možete se obratite menadžeru Fame na bosanskom na broj telefona 044 966 597 ili konsultantu na telefon 044 536 466.
Dođite, očekujemo vas!

Za više informacija posjetite zvanični sajt:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.