MESSIJU PRIJETI DVOGODIŠNJA SUSPENZIJA: Argentinca bi mogao skupo koštati predugačak jezik

Kako se čini, Lionel Messi mogao bi zaraditi dvogodišnju suspenziju.

Messi je teško optužio CONMEBOL nakon utakmice s Čileom.

“Ni ovaj put se nije gledao VAR, a mogli su vidjeti naknadno da nije trebalo biti isključenja. Ne trebamo biti dio njihove korupcije. Prema nama nisu pokazali poštovanje na ovoj Copi. Sudije i korupcija – zbog njih mi nismo u finalu. Nadam se da sudije i VAR neće utjecati na finale i da će dopustiti Peruu da se bori za naslov. Neka rade šta žele, ali istina se morala reći”, kazao je ljutito Messi.

Kako se čini, Argentinac bi mogao zbog tih riječi zaraditi dvogodišnju suspenziju. Tako barem tvrdi As, koji je plasirao tu priču. To znači da bi mogao propustiti kvalifikacije za SP 2022. i Copu iduće godine u svojoj domovini.

“Temelj fair-playa je prihvaćanje rezultata s poštovanjem. To isto važi za procjenjivanje sudijskih odluka, koje ovise i o ljudskom faktoru i uvijek će biti podložne poboljšanjima. Potpuno je neprihvatljivo da se na temelju pojedinačnih incidenata u takmičenju, u kojem pod istim uvjetima sudjeluje 12 ekipa, izvlače teške, neosnovane i lažne optužbe i dovodi se u pitanje poštenje i regularnost Copa Americe”, poručili su mu poslije utakmice s Čileom iz CONMEBOL-a.

alt

alt

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana