Michael je bio u tajnoj vezi s Whitney Houston i nikad je nije prebolio

Jacksonov bivši tjelohranitelj Matt Fiddes ispričao je da se par upustio u strastvenu romansu 1992. godine, prije nego što se pjevačica udala za Bobbyja Browna. Vezu su držali u tajnosti, ali Michael se navodno nikad nije pomirio sa činjenicom da je završila: “Jedna od priča o Michaelu koje nikad nisu ispričane je i ona o tajnoj vezi s Whitney Houston koju nikad nije prebolio”, ispričao je Fiddes, piše Index.

“Kad su se upoznali odmah su “kliknuli” jer su vrlo dobro shvaćali jedan drugoga obzirom da su bili najveće zvijezde svijeta. Whitney se privremeno preselila Michaelu i imali su ljubavnu aferu kao i bilo koji drugi mladi par. Kasnije je on priznao da mu je žao što se to nije razvilo u nešto više i ja znam da je sanjao o tome da ona bude njegova žena”, dodao je tjelohranitelj spomenuvši da je odnos trajao tek dvije sedmice.

Nakon toga, par se navodno susreo 2001. godine na koncertu u New Yorku i Michael je tad pokušao Whitney nagovoriti da se ostavi droge: “Posljednji su se put zagrlili i Michael je molio Whitney da se prestane drogirati. Šaputali su da se vole i sve je prštalo od emocija”, tvrdi Fiddes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.