Mirsed organizira liječenje teško povrijeđenog pjevača Darka Lazića

U dva navrata zbog neuredne dostave sudski pozivi upućeni Mersedu Hadžiću, zvanom Mirso Švicarac, vraćeni su u pisarnicu Kantonalnog suda u Tuzli. 

Pozivi su upućeni Hadžiću jer je kao svjedok Tužilaštva TK trebao iznijeti svoju verziju krvavog događaja iz juna 2013. godine u kojem je ubijen njegov prijatelj i bliski suradnik Emir Džinić.

Međutim, pozivi su vraćani zbog neuredne dostave, a ni bivša supruga Jelena Hribar – Hadžić tokom svog svjedočenja u Kantonalnom sudu u Tuzli sudiji Samiru Jusičiću nije mogla pomoći u naumu da se Mirsi Švicarcu isporuči pošta.

I dok u Kantonalnom sudu Tuzla na sve načine pokušavaju saznati gdje se nalazi Mersed Hadžić, večeras su srbijanski mediji otkrili gdje i šta radi svjedok Tužilaštva TK.

Prema pisanju medija u Srbiji, Hadžić se nalazi u Švicarskoj i, prema istom izvoru, aktuelni je menadžer balkanske folk-zvijezde Ace Lukasa. Sa takvim referencama Mersed Hadžić se ponudio porodici teško povrijeđenog pjevača Darka Lazića da njegovo liječenje plati i da ga hospitalizira u nekoj od švicarskih klinika.
Ostaje da vidimo hoće li Lazićeva porodica prihvatiti Švicarcevu ponudu koji je u srbijanskim medijima okarakteriziran i kao “bogati biznismen koji plaća liječenje Darka Lazića”.

Ostaje i da vidimo hoće li Kantonalni sud Tuzla uputiti poziv i na švicarsku adresu za svjedočenje na suđenju Damiru Mehiću – Bibiju.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana