Mislio je da je sreo ženu svog života: Učinio je sve da je nađe, ali kad je uspio…

U novogodišnjoj noći 2012. u Hongkongu Maki je, prema sopstvenim riječima, šetao gradom uživajući u prizorima i vatrometu, kada je kraj puta sreo djevojku koja je plakala. Ispostavilo se da se razišla sa prijateljima i izgubila, a on se potrudio da je razveseli “svojim lošim smilom za humor, kome niko ne može da odoli”.

Zajedno su proveli cijelu noć, plešući, pijući i časkajući, a onda je djevojka ponovo srela svoje prijatelje, i putevi su im se razišli. Na rastanku mu je rekla da živi u Vašingtonu, pozirala mu je za fotografiju, i poručila: “Pronađi me”.

Pošto je mjesecima bezuspješno pokušavao da pronađe njen imejl i da uspostavi kontakt, mladić koji sebe opisuje kao “beznadežno romantičnog” nije imao mira, već je odlučio da na Fejsbuku pokrene kampanju potrage za Kejti, koja je dirnula mnoga srca i koja je na kraju i urodila plodom – bar utoliko što je djevojka pronađena. 

Kejti Kep je, nažalost, na njegovo romantično pismo odgovorila prilično hladno. Rekla mu je da su iz novogodišnje noći i njoj ostale lijepe uspomene, ali da nije zainteresovana za vezu s njim, a da uspomene treba to i da ostanu.

“U svakom slučaju, htjela bih samo da ti kažem da sam počastvovana, ali da nisam zainteresovana za vezu, ili nešto slično. Bila je to noć koja se pamti i voljela bih da tako i ostane”, odgovorila mu je trezvena Kejti, koja priznaje da kao uspomenu na novogodišnju noć u Hongkongu na zidu svoj sobe još uvijek čuva šal koji koji joj je Ris tom prilikom dao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.