MNOGI ZNALI ZA TORTURU: Andreana Čekić otkrila sve o nasilju u porodici

Andrea Čekić pčela se javnoo pojavljivati sa dečkom Markom Miloševićem.

Vijest o njenom razvodu i dalje je tema broj jedan, a Andreana ističe da ne želi da se osvće na prošlost, pa je otkrila i da li ima kontakt sa bivšim suprugom Ivanom Miladinovićem, a potom je stavila i tačku na spekulacije o navodnom fizičkom nasilju koje je trpjela od njega.

-Nećemo ga ni zvati, ni nazivati. Ne dešava se ništa, čekamo da potpiše razvod i nadam se da će što prije da bude. Papir realno ništa ne znači, ako se dvoje ne vole. Nismo u kontaktu, čujemo se samo preko advokata. Rekla sam psihičko nasilje, nije me zaista nikada napadao fizički, ali šta da kažem na to? Žena kao žena nada se da će biti bolje, ali kada shvati da neće, ostaviš to i ideš dalje.Treba prijaviti, što se i Nataše Bekvalac tiče, ne može žena da bude kriva kad je neko bije. Problem je u toj osobi što je agresivna, i naravno da treba to prijaviti, a nikako ćutati i trpjeti – završila je Andreana.

Za kraj razgovora, Čekićeva je otkrila da za probleme u braku prije medija saznali su njeni bliski prijatelji i kumovi, Ana Sević, Slađa Allegro i Darko Lazić.
Pogledajte na videu ostatak razgovora s novinarkom:

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Nema aktuelnosti za ovaj period!

Facebook

Fotografija dana