Na karnevalu kod Splita odglumili napad na vaterpoliste Crvene zvezde

Krnjevalska povorka u Ka┼ítel Su─çurcu i ove godine je pokazala kako tamo┼ínji gra─Ĺani ideju ma┼íkara u potpunosti ne razumiju.

Naime, Ka┼ítelani su ju─Źe popodne tijekom povorke provezli kamion s ma┼íkarama odjevenim u dresove Crvene zvezde, a sve je bilo popra─çeno Bajaginom pjesmom Zvezda, javlja Dalmatinski portal.

Nakon bacanja “navija─Źa” u more, pustili pjesmu Daleke obale

Ma┼íkare odjevene u dresove Crvene zvezde su potom “napali” mu┼íkarci odjeveni u trenirke i s palicom u ruci, pri ─Źemu je jedan zvezda┼í sko─Źio u more, ┼íto je jasna aluzija na nedavni sramotni napad na vaterpoliste na splitskoj Rivi.

Tijekom “napada” iz razglasa se ─Źuo glas spikerice koja je imitirala vijest o doga─Ĺaju u slu─Źaju da netko ne shvati o ─Źemu je rije─Ź.

A da bi atmosfera bila potpuna, nakon bacanja u more, ka┼ítelanskom rivom je zaorila pjesma “Bu─ç, Ba─ç, bo─ç” Daleke obale.

Sli─Źan gaf dogodio se u Ka┼ítelima i pro┼íle godine

Sli─Źan gaf, odnosno nerazumijevanje smisla ma┼íkara kojima je cilj najjednostavnije re─Źeno ruganje mo─çnima, u suvremeno doba politi─Źarima, Ka┼ítelani su pokazali i pro┼íle godine kad je tijekom dje─Źje verzije ma┼íkara spaljena LGBT slikovnica s dvije mame i dva tate, ┼íto je izazvalo zgra┼żanje javnosti.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana

´╗┐