NAJBOLJI LIJEK NJEMAČKOG DOKTORA OD 3 SASTOJKA: Ubija Svaku Infekciju Čim Krene Da Tinja U Tijelu

Da li ste nekada čuli za njemački prirodni lijek, koji može da vam ojača imunitet, a u isto vrijeme i očisti arterije, bori se protiv infekcija i smanji nivo holesterola?

U pitanju je popularni recept jednog njemačkog ljekara koji sadrži veoma zdrave sastojke, a to su đumbir, bijeli luk i limun, prenosi “Novi“.

Bijeli luk posjeduje antiupalna, antivirusna i antiseptička svojstva, a bogat je vitaminom C, B6, manganom i vlaknima.

Đumbir je zdrav začin koji liječi upale, probavne probleme, smanjuje bol… Limun je veoma značajan u borbi protiv teških bolesti jer je bogat vitaminom C, a jača imuni sistem, čisti krvne sudove od nakupljenih masnoća i reguliše pH vrijednost organizma.

Sastojci:

4 limuna sa korom,
4 čena bijelog luka,
2 litra vode,
komadić đumbirovog korijena

Priprema: Operite sve sastojke, a zatim isjecite limun na komade, odvojite koru od bijelog luka i đumbira. Kada to uradite, sastojke stavite u blender i ispasirajte.

Dobijenu smjesu zagrijte u tiganju i dodajte vodu dok ne prokuha. Nakon toga, ostavite da se ohladi, a zatim prochedite u staklene flaše, pa odložite u frižider.

Bijeli luk će izgubiti svoj neprijatan miris zbog limuna i đumbira, tako da ne morate da brinete o tome. Ovaj lijek pijte svakog jutra na prazan želudac i uveče 2 sata prije spavanja.

Prije upotrebe promućkajte, kako đumbir ne bi ostao na dnu flaše.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Nema aktuelnosti za ovaj period!

Facebook