Najtužnija petogodišnja princeza preminula ne ostvarivši posljednju želju


Naime, kod Lila May dijagnosticirana je posebna vrsta raka koštane srži prije tri godine. Kada su doktori rekli da je njeno tijelo preslabo i da neće pobijediti u ovoj borbi, porodica i prijatelji su se potrudili da joj uljepšaju ostatak života.

Nakon rođendana, proveli su sedmicu na Havajima, proglašena je princezom grada, ali je imala još jednu želju – da zapleše sa pjevačem Lucom Brianom.

“Ona ga je oduvijek voljela, kad god bi čula njegovu pjesmu, ona bi počela da igra”, rekla je majka.

“Njena omiljena njegova pjesma je bila “That’s My Kind of Night”, a ako bi bila na sceni sa njim dok pjeva tu pesmu, definitivno bi joj se sve želje ostvarile”, istakla je majka početkom ovog mjeseca.

Kada je Brian to čuo, odlučio je da ostvari djevojčici posljednju želju. Snimio je specijalni video za Lilu, poslao joj VIP karte, čak je i željeo da otpjeva samo za nju njenu omiljenu pjesmu.

Ali, Lila ipak nije mogla da ostvari svoju posljednju želju – završila je u bolnici zbog krvarenja u mozgu, a ubrzo je i umrla.

Nakon Liline smrti, njena majka je postavila fotografije sa njihovog putovanja. Osmjeh, sjaj u očima, ljepota ove petogodišnje djevojčice natjerala je milione ljudi za zaplaču.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.