Najveći i najneobičniji strahovi poznatih

Možda su bogati i slavni, ali kada dođe do nekontrolisanih strahova i oni su samo ljudi. Evo čega se histerično plaše čuvene svjetske zvijezde.

METJU MEKONAHI: VRATA KOJA SE OKREĆU


Ovaj holivudski mačo men koji je u svojim ulogama često neustrašivi heroj, u realnosti ima problem sa pokretnim vratima.

Metju Mekonahi koji nas zavodi svojim polugolim, izvajanim tijelom sa naslovnica magazina, iako savršena slika mačomena, teško će vam priteći u pomoć ukoliko zaglavite u vratima koja se vrte.Dok mnogo djece voli da se igra na ovakvim ulazima, Metju preferira da bude na bezbjednoj udaljenosti od njih. On je progonjen strahom od zaglavljivanja u malom prostoru, kao i strahom od slijepih uglova.

Kako sam priznaje,kada se samo približi tunelu, počinje da osjeća nelagodu i anksioznost. MEGAN FOKS: SUV PAPIR

 

Dami koja je poželjna i privlačna kao Megan Foks i priliči da naglasi svoju ženstvenost i krhkost, ali ona neće pasti u nesvijest kad vidi zmiju ili bubu, nego će početi da se preznojava i na samu pomisao na suv papir. Kada Megan čita novine, scenariom ili bilo šta drugo što je na suvom papiru, pored sebe drži čašu vode kako bi navlažila prste dok lista hartiju. Ipak, ona tvrdi da njena nelagodnost u kontaktu sa papirom ne spada u kategoriju fobija, nego opisuje svoju nelagodnost kao nešto slično jezi koju neki ljudi osjećaju kada čuju škripu noktiju na glatkoj površini.

PAMELA ANDERSON: ODRAZ U OGLEDALU


Ironično, žena koja je 11 puta krasila naslovnicu “Plejboja”, plaši se sopstvenog odraza u ogledalu.

Pamela je izjavila da ne voli da se ogleda, niti da vidi svoje lice na TV- u i ako slučajno dođe do toga, ona gasi televizor ili napušta prostoriju. ORLANDO BLUM: SVINJE

 

Orlando Blum koji je najprepoznatljiviji po ulogama u avanturističkim serijama filmova „Pirati sa Kariba“ i „Gospodar prstenova“, pati od fobije od svinja.

Njegov strah prevazilazi sada već uobičajnu fobiju od svinjskog gripa, jer je na snimanju „Nebeskog kraljevstva“, kada je jedno prasence posbeglo, Orlando počeo je vrišteći da bježi u paničnom strahu. OPRA VINFRI: ŽVAKAĆA  GUMA


I jedna od najmoćmijih i najbogatijih žena svijeta, Opra Vinfri, ima svoju Ahilovu petu. Ona ima čudan strah od žvakaćih guma, koji je posljedica traume iz djetinjstva.

Po svoj prilici voditeljkina baka odlagala je korišćene žvake na jednu policu, a Opri je to bilo toliko odvratno da nije smjela da ih dodirne.

Opra je toliko bolno zgađena žvakaćim gumama da ih je zabranila u svom studiju. NATALI PORTMAN: LIKOVI IZ CRTAĆA


Ova oskarovka daleko je od neustrašive dame, a pati od jedne od najčudnijih fobija, koja podrazumijeva strah od crtanih likova.

Glumica kaže da je okidač njenog straha bio Gargamel i da se od djetinjstva plaši, kako štrumfova, tako i ostalih crtanih likova.BILI BOB TORTON: STARINSKI NAMEŠTAJ 


Po mnogima najljepša glumica svih vremena Anđelina Žoli, bila je dugogodišnja partnerka ovom glumcu koji je ultimativno oličenje mačo tipa.

Ova slika može da bude narušena samo ako Bili slučajno nabasa na starinski namještaj.

Glumac se posebno plaši velikih starinskih somotskih fotelja, a ova fobija je toliko rijetka, da za nju ne postoji ime.

Zato bili odbija da odsjedne u bilo kojoj sobi u kojoj je namještaj stariji od 1950. godine. SARA MIŠEL GELER: GROBLJA


Ovo i ne bi bio toliko neobičan strah, da se dobitnica Emija nije vinula u zvijezde baš preko horor filmova i serija sa motivima iz zagrobnog života.

Sarina prva velika uloga bila je u seriji „Bafi ubica Vampira“, a njena fobija je toliko jaka da je glumica insistirala da se sve neizbježne scene na grobljima snimaju na specijalnim lokacijama dizajniranim tako da liče na groblje.

Glumica i sama priznaje da joj je bilo teško da glumi neustrašivu uništiteljku vampira, kada je zapravo izjeda iracionalnistrah od grobova i od toga da će biti živa sahranjena.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Nema aktuelnosti za ovaj period!

Facebook

Fotografija dana