OBUĆA ĆE BITI KAO NOVA: Fantastičan trik uz koji više nema prljavih cipela

Evo nevjerovatnog trika koji vam proizvođači cipela vjerovatno neće otkriti, jer će im cipele duže zadržati i zaštititi ih bolje od svojih proizvoda. Hemija u oblasti zaštite i impregnacije materijala doživjela je revoluciju posljednjih godina, posebno u automobilskoj industriji, gdje su razvijena gotovo čudesna sredstva za zaštitu različitih materijala. Na osnovu istraživanja i razgovora sa majstorima auto održavanja, otkriveno je da impregnirane cipele uz upotrebu sredstava za zaštitu automobila donose izuzetne rezultate. Dakle – nema više prljavih cipela!

Da li ste se ikada zapitali kako da vaše cipele budu čiste i sjajne bez stalnog čišćenja? Možda se odgovor krije u vašoj garaži!
Auto vosak – idealna zaštita za vaše cipele
Vosak za automobil više nije samo za vaš automobil. Može se koristiti za stvaranje hidrofobne površine koja odbija vodu i prljavštinu na svim vrstama cipela, od patika do kožnih cipela. Najbolji dio je što je ova metoda pristupačnija i manje štetna od tradicionalnih sprejeva za cipele.

Auto vosak stvara hidrofilnu površinu za farbu automobila i također je pogodan za vaše patike i kožne cipele. Ovaj proizvod će biti mnogo jeftiniji i manje štetan od postojećih sprejova za cipele, koji često imaju neprijatan miris.

Nanošenje
Čišćenje: Prvo dobro očistite i osušite cipele.
Primena: Ravnomjerno nanesite vosak po površini cipele.
Obrišite: Odmah obrišite kako biste ravnomjerno rasporedili vosak.

PREUZETO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.