Headlines

Ovako možete izbrisati sve što ste ikad pretraživali na Facebooku (FOTO)

Facebook sve te pretrage pohranjuje kako bi se do njih kasnije moglo lakše doći. No, osim što vam može zagušiti povijest pretraživanja, pohranjivanje pretraga može biti i nezgodno ako dijelite računar s nekim na poslu ili živite s dečkom ili djevojkom i zaboravite se izlogirati.

Business Insider donosi kako obrisati sve što ste pretraživali na Facebooku.

Ulogirajte se u svoj profil i kliknite na ikonu ‘postavke’ u gornjem desnom uglu. Odaberite opciju ‘zapisi aktivnosti’ (activity log).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.