Ovo je Beograđanin koji je Audijem usmrtio 12-godišnjaka i oca troje djece

Vozač Audija, koji je sinoć u Nišu usmrtio dječaka Andreja P. (12) i oca troje dece Dejana Ilića (48), je 19-godišnji Nemanja S. iz Beograda.

Sa njim u vozilu u vrijeme nesreće na mjestu suvozača bio je D. O. iz Niša (51), a na zadnjem sjedištu dvije maloljetne osobe. Osnovno javno Tužilaštvo u Nišu odredilo je sinoć zadržavanje tinejdžeru.

Kako navode u srbijanskom MUP-u, vozač Audija nije bio po dejstvom alkohola, a provjerava se da li je kobne noći koristio narkotike. Prema nezvaničnim saznanjima, Nemanja S. nema krivični dosije, a imao je regularnu, a ne probnu vozačku dozvolu.

Prema navodima očevidaca, Audi se kretao velikom brzinom niškim Bulevarom Medijana. Nesreća se dogodila oko 21 sat, a svjedoci tragedije kažu da je prizor nesreće bio stravičan.

– Stravično. Auto je brzo išao, proklizao. Ljudi koje je udario od siline udarca preletjeli su preko ograde kraj puta – prenose očevidci tragedije.

Mladić je upravljajući vozilom, najverovatnije, usljed neprilagođene brzine, izgubio kontrolu nad automobilom i sletio sa puta na stazu namijenjenu za kretanje pješaka i biciklista.

– Najprije je udario maloljetnog Andreja P.) koji je od zadobijenih povreda stradao na licu mjesta, a potom je udario i Dejana Ilića (48) iz Niša kome je nanio povrede od kojih je preminuo tokom noći u KC Niš – navode iz MUP-a.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook