Ovo je djevojka koja je pretukla Anu Nikolić

Podgoričanka koja je napala srpsku pjevačicu u Budvi, bivša je djevojka srpskog košarkaša Marka Jarića, a prije četiri godine bila je osumnjičena za maltretiranje jedne djevojke iz Srbije.

Manda Popović iz Podgorice, koja je u hotelskoj sobi “Maestral”-a zajedno sa sestrom u Pržnu, napala srpsku pjevačicu Anu Nikolić, koja je tom prilikom povrijeđena bila je, navodno i ranije je bila učesnik sličnih incidenata sklona incidentima, ali i poznata po vezama sa poznatim osobama od kojih je jedna od njih proslavljeni srpski košarkaš Marko Jarić.

Manda, djevojka albanskog biznismena Ćazima Osmanija, i prije četiri godine bila je osumnjičena da je učestvovala u sličnom incidenatu, pa su tako mediji u našoj zemlji prenijeli da je ona glavna osumnjičena za prebijanje jedne djevojke iz Srbije što je, navodno, zabilježeno na snimku pod nazivom “Marija zabjelo”.

Manda, bivša djevojka proslavljenog srpskog košarkaša Marka Jarića je tada zajedno sa dvije djevojke udarala A.B. stisnutim pesnicama po glavi i tijelu i makazama joj kidale kosu i dijelove odjeće, pri čemu su sve snimile i objavile na internetu, gdje se snimak mogao preuzeti pod nazivom “Marija Zabjelo”.

Razlog za ovakvo ponašanje “prijateljica” je navodno prevara. Sumnja se da je plavokosa djevojka imala intimne odnose sa momkom jedne od svojih drugarica, pa su ove odlučile da joj se osvete.

 – Reci da si drolja, reci da si drolja – vikala je nervozna djevojka, tjerajući šamarima žrtvu da ponovi za njom. U jednom trenutku joj je makazama isjekla majicu, pa je žrtva maltretiranja ostala naga do pojasa.

Crnogorska policija je tada saslušala Mandu, koja se u to vrijeme zabavljala s košarkašem Markom Jarićem. Ona je negirala umešanost i puštena je iz policije, koja, pak, vjeruje da su se tri Podgoričanke osvetile žrtvi zbog prevare, optužujući je za intiman odnos s mladićem jedne od mučiteljki.

Podsjetimo Manda je juče upala u sobu Ane Nikolić i od nje tražila da joj ispriča sa kim se sve to njen dečko Ćazim viđa i koje mu se djevojke udvaraju, kada je srpska pjevačica pokušala da je izbaci iz sobe zadobila je par ogrebotina zbog kojih joj je ukazana medicinska pomoć.

Ana Nikolić je za Telegraf najavila da će podnijeti zbog ovog napada tužbu protiv Mande Popović.

Pogledajte snimak na kojem se vidi maltretiranje i ponižavanje djevojke za koje je svojevremeno bila osumnjičena i djevojka koja je napala Anu Nikolić.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana