PDK započela predizbornu kampanju: Thaçi obećao 100 miliona eura investicija za Prizren (FOTO/VIDEO)

“Vlada Kosova je do sada investirala oko 90 miliona eura u Prizrenu. Obećavam da će u budućem periodu Vlada investirati i 100 miliona eura u vašoj opštini”, rekao je premijer i predsjednik Demokratske partije Kosova Hashim Thaçi na predizbornom skupu u Prizrenu.

[easyrotator]erc_72_1380825810[/easyrotator]  
Demokratska partija Kosova je za početak svoje predizborne kampanje odabrala Prizren gdje je danas u Sportskom centru “Sezair Surroi” održan predizborni skup pred nekoliko hiljada ljudi.

Premijer i predsjednik Demokratske partije Kosova Hashim Thaçi je obraćajući se prisutnima obećao još invensticija Vlade Kosova u ovoj opštini.

“Vlada Kosova je do sada investirala oko 90 miliona eura u Prizrenu. Obećavam da će u budućem periodu  Vlada Kosova investirati i 100 miliona eura u vašoj opštini”, rekao je premijer Thaçi.

On je pohvalio rad predsjednika opštine Prizren i kandidata PDK Ramadana Muju, koji je, prema njegovim riječima, u svoja dva mandata je napravio velike investicije u Prizrenu.

“Muja, ne samo da je realizirao, nego je i premašioa svoja obećanja”, naglasio je Thaçi.

Thaçi je pozvao sve da izađu na izbore i ponovo glasaju za kandidata PDK, Ramadana Muju.

“Muja će biti garancija još jedne pobjede u Prizrenu”, rekao je Thaçi .

PDK će, po njemu, na izborima 3. novembra osvojiti većinu opština na Kosovu a među njima će sigurno biti Prizren.

Thaçi je zatražio jednu mirnu kampanju sa poštivanjem demokratskih standarda.

Kandidat za predsjednika opštine Prizren, Ramadan Muja je u svom obraćanju obećao da će još više raditi u narednom mandatu koji će osvojiti 3. novembra. On se zahvalio Demokratskoj partiji Kosova i njenom lideru Hashimu Thaçiju na još jednom ukazanom povjerenju.

“Nastavićemo i još više da radimo u interesu svih građana. Putovaćemo zajedno i u naredne četiri godine”, istakao je Muja naglašavajući da je do sada opština Prizren investirala oko 90 hiljada eura za dobrobit svojih građana.

Prisutnima se obratio i nosilac liste Demokratske partije Kosova u opštini Prizren, Nijazi Kryeziu.

“Danas smo ovdje za naš grad, za evropski Prizren, za grad premijera Thaçija, a koji je i njegov grad. Okupili smo sve svi ovdje za današnjicu, za budućnost i postoji samo jedan put, a taj put je ponovna pobjeda Demokratske partije Kosova 3. novembra u Prizrenu. Svaki građanin Prizrena zna ovaj put, ovo je vizija i opredjeljenje premijera Kosova i poredsjednika Demokratske partije Kosova, gospodina Hashima Thaçija za cio Prizren i naravno to je rad čovjeka koji svojim svakodnevnim djelovanjem nas čini da se osjećamo u svojoj kući, a to je prof. dr Ramadan Muja, predsjednik opštine Prizren u naredne četiri godine”.

Nakon obraćanja Kryeziu je predstavio kandidate na listi Demokratske partije Kosova za odbornike u Prizrenu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.