PERFEKTNO OČISTITE FUGE, A DA IH NI NE RIBATE: Samo ih prebrišite 1 neočekivanim sastojkom i gledajte čudo

Fuge se ponekad posebno teško čiste, a još teže je ukloniti sve mrlje koje ostaju od masnoće i buđi, koja se često nakuplja na ovim prostorima.

Čak i kada se fuge odaberu u neutralnoj boji, nijansi na kojoj nije uočljivo da je došlo do nakupljanja nečistoće, ipak ostaje pitanje kako ih pravilno očistiti jer se tu nakupljaju bakterije, gljivice i ostala prljavština.

Šta raditi kada ni ribanje, ni standardna hemija ne pomaže?

Jedna žena tvrdi da će korišćenjem samo jednog proizvoda vaše fuge ponovo izgledati čisto, a nećete morati ni da ih ribate.

,,Slučajno sam prosula ovaj odmašćivač po svom podu i otkrila da čisti moje fuge, a da ih nisam ni ribala“, rekla je ekspertkinja za čišćenje Azur MekKanel u videu koji je podijelila na svom TikToku.

Uz video koji prikazuje njen savjet za čišćenje, uputila je ljude da jednostavno sipaju odmašćivač na pod, ostave ga minut, a zatim obrišu krpom. Iako je Azure slučajno otkrila prednosti odmašćivača na svojim fugama, spomenula je da ga morate razrediti za druge svrhe čišćenja.

Mnogi njeni pratioci bili su uzbuđeni kada su upotrebili njen savjet, a jedan pratilac je predložio korišćenje OxiCleana za čišćenje fuge.

Ako imate puno fugi za čišćenje, druga TikTokerka želi da bude sigurna da koristite najbolju moguću tehniku ​​brisanja.

Žena po imenu Tanja otkrila je da stavlja malu kantu za smeće u svoju standardnu ​​kantu za brisanje, zatim dodaje vodu u kantu za brisanje, a mješavinu deterdženta i ključale vode u manju kantu za smeće unutra. Nakon toga izvlači krpu u kantu za brisanje, ali je ponovo umače u čistu mješavinu sapuna i vode, prenosi Krstarica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.