Pjevač objavio ovu fotografiju na facebooku, oglasio se Grand i uslijedio “šok”

Zvezda „Granda“ napravio je opštu pometnju na društvenoj mreži, a mnogi njegovi virtuelni prijatelji pitaju se šta mu je trebalo da takvu fotku pusti u javnost i sebi napravi ozbiljan problem. On sad treba da objasni direktoru njegove produkcijske kuće Saši Popoviću šta je pušio, a ako se utvrdi da je zaista u pitanju nedozvoljena supstanca, biće izbačen iz „Granda“.

Pozvali smo pres-službu produkcije i rečeno nam je da će reagovati tek kada se bude saznala istina.

Uskoro odluka

– Ne bismo davali nikakve komentare dok se ne utvrdi istinitost pomenutih informacija, odnosno to da li mladi pjevač zaista konzumira zakonom zabranjene supstance. Činjenica je da mi ne možemo kontrolisati privatan život svakog pojedinca, ali svakako možemo uticati na to da li će neko ko krši zakon biti dio našeg tima i pojavljivati se u našim emisijama. Naravno, prethodno je potrebno dokazati da li je zaista riječ o nezakonitoj radnji – saopšteno je iz „Grandove“ pres-službe, dok direktor produkcije nije želio da se oglašava ovim povodom.

Kad smo pozvali Akija i objasnili mu o čemu se radi, pokušao je da nađe način da nam ne odgovori.

– Spavam, pozvaću vas za sat i po vremena. Ne mogu stvarno ništa sad da govorim jer ću reći nešto što ne bi trebalo. Čućemo se kasnije – kazao je Marković, a kad smo ga pozvali nakon sat i po vremena rekao nam je da mu pitanje pošaljemo u poruci.

Pjevač negira

On je i tad pokušao da skrene pažnju na druge stvari.

– Ako to što sam zapalio cigaretu odmah znači da koristim marihuanu, onda vjerovatno i to što nosim maskirne pantalone znači da je fotografija napravljena na ratištu u Ukrajini. Pušio sam „drinu“ – napisao je pjevač.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.