PLJUŠTE REAKCIJE: Poslije uvreda na račun Zlatana na “Marakani”, oglasio se Siniša Mihajlović

Već je nekoliko dana poznato da će napadač Milana Zlatan Ibrahimović biti specijalni gost na muzičkom festivalu u Sanremu, a sada je potvrđeno da će mu iz fudbalskog svijeta društvo praviti trener Bologne Siniša Mihajlović.

Da, ići ću na Sanremo s Ibrahimovićem – potvrdio je Mihajlović.

Sanremo se održava od 2. do 6. marta, a očekuje se da Ibrahimović bude gost svih dana. On će, navodno, dobiti i slobodu od kluba da propusti meč koji je na programu u tom periodu (protiv Udinesea 3. marta).

S druge strane, Bolognu 3. marta očekuje gostovanje Cagliariju, a zatim slijedi priprema za meč 7. marta na stadionu “Diego Armando Maradona” s Napolijem, ali će Siniša očigledno naći vremena da bude i na Sanremu.

Dok je pričao o tome kako će izgledati nastup Ibrahimovića i njega, Siniša je “provukao” i uvrede koje je svojevremeno doživio od navijača u Italiji, kada je nazivan “Ciganinom” (zingaro na italijanskom), što je uvreda kojom pojedini “časte” i Zlatana Ibrahimovića.

Podsjetimo, Zlatan je i u četvrtak uvečer na “Marakani” doživio neprijatnost i uvrede na nacionalnoj osnovi tokom meča sa Zvezdom.

“Ibra i ja ćemo biti dva Cigana na sceni, ne znam šta se može dogoditi. Biće zabavno, ali ne znam da li ćemo da pevamo. Dve najgore stvari koje mogu je da plešem i pevam, ne znam koliko će to biti odvratno, ali idemo tamo da vidimo šta će se dogoditi. Znam da Ibra nije dobar ni u pevanju, a u plesu je malo bolji od mene”, rekao je Mihajlović.

Upitan je Mihajlović i koje pjesme italijanskih izvođača voli, a onda je dodao i da su Italijani gotovo savršeni kao narod, jer imaju sve, ali da im nedostaje malo više hrabrosti.

– Volim pesmu “Ja sam vagabundo”, ali ima ih nekoliko. Takođe volim tekstove Kremoninija, Morandija, Ramazzottia, Antoncija, Vendittija. Italija je savršena u svemu, jelu, automobilima, modi, muzici, nedostaje vam malo hrabrosti, ali za sve imate sve. Ponekad vam zavidim što nisam Italijan – istaknuo je Siniša Mihajlović.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook