Pogledajte: Putin kao crnac, Obama kao bijelac s plavim očima!

Nakon objavljivanja fotomontaže na kojoj je Putin crnac, a Obama bijelac plavih očiju, na internet forumima povele su se rasprave o tome šta bi za Ameriku, odnosno Rusiju značilo da dva najmoćnija čovjeka zamijene predsjedničke fotelje.

Fotomontaža na kojoj je ruski predsjednik Vladimir Putin crnac, dok je prvi čovjek Amerike Barak Obama bijele puti, nedavno je počela da kruži intenetom i izazvala brojne reakcije i komentare. U polemikama na internet forumima diskutuje se o tome šta bi za Ameriku, odnosno Rusiju značilo da dva najmoćnija čovjeka zamijene uloge.

Dok pojedinci procjenjuju da bi Amerika pod “Crnim Putinom” definitivno bila svjetska sila broj jedan, ima i ljudi koji smatraju da “Veliki Vlad” čak ni hipotetički ne bi mogao da bude prvi čovjek SAD, jer Amerikanci nikad ne bi izabrali čovjeka koji ima stavove poput Putina.

S druge strane, dok za Obamu pojedinci tvrde da bi mogao da vlada Rusijom zbog socijalne crte u svojoj politici, drugi navode da on nema dovoljnu čvrstinu da šefuje u Kremlju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.