Policija čeka Pacollija ispred aerodroma u Prištini

Policija saopštila je danas da će sačekati lidera Alijanse za novo Kosovo Bedžeta Pacolija ispred prištinskog aerodroma.

Kako javlja Koha, očekuje se njegov dolazak iz Tirane.

Do sada je zbog pandemije svaka osoba koja je sletila u Prištinu, pod pratnjom Kosovske policije, poslata u Studentski centar u karantin od 14 dana.

Pacoli je tražio da se to pravilo ne odnosi na njega, međutim, kosovsko Ministarstvo zdravlja danas je saopštilo da su pravila ista za sve.

Pacolija je pandemija koronavirusa zatekla u njegovoj kući u Švajcarskoj, odakle je privatnim avionom juče doputovao u Albaniju.

Ranije danas je savetnik lidera Alijanse za novo Kosovo Naim Murselji rekao za TV Kljan Kosova da se Bedžet Pacoli nalazi u Tirani, i na taj način demantovao tvrdnje da je kosovski predsednik Hašim Tači svojim automobilom prebacio Pacolija na Кosovo.

Tokom jučerašnjeg dana mediji su izveštavali da se Pacoli iz Albanije vratio na Kosovo sa kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem, što je izazvalo pravi verbalni rat između Samoopredeljenja i kosovskog predsednika Hašima Tačija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.