Političara snimili kako siluje ženu u parlamentu?

Bolivijskog političara Dominga Alcibia Riveru uhvatila je kamera kako navodno siluje ženu na podu dvorane regionalnog parlamenta, piše Bloomberg.

Na vrlo uznemirujućem snimku sigurnosne kamere, koja je objavljena na YouTubeu, vidi se žena, navodno u nesvijesti, kako leži na stolici. Muškarac, kojega su lokalni mediji identificirali kao Riveru, potom ulazi u sobu i gasi svjetla.

Na nejasnoj snimci se potom vidi kako muškarac skida ženu sa stolca i siluje ju. Kada se svjetla ponovno gase, navodno zašto što je netko želio ući u sobu, političar se miče sa žene koja se počinje micati. Tada se svjetla ponovno gase, muškarac navlači pantalone i vraća ženu na stolu. Ljudi dolaze vidjeti što je sa ženom, a pred kraj snimke ona se pokušava podići, ali ponovno pada na pod.

Snimak navodno prikazuje događaj od 20. decembra kada je Rivera sa drugim političarima navodno previše popio na  zabavi. Rivera negira silovanje te dodaje da će surađivati u istrazi. – Kažu da je bilo silovanja, no nije ga bilo – rekao je Rivera. Etički odbor ga je izbacio iz stranke zajedno sa još još jednim političarem koji je bio uključen u incident. Bolivijski tužitelji će poduzeti pravne akcije i protiv medija koji su objavili snimku jer su time ugrozili žrtvu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.